tirsdag 27. mars 2012

God morgen Norge!Etter hyggelig påskeverksted med Epla på God morgen Norge i dag tidlig, dro jeg hjem og så på reprisen og knipset TV-bilder. :) De som gikk glipp av sendingen, kan se det i reprise her: http://www.tv2.no/gmn/slik-pynter-du-til-paaske-3743218.htmlSilja hadde på seg en spesialsydd påskegul Majakjole for anledningen.Erteposene mine kan man enkelt lage selv, eller kjøpe ferdige på Epla. :)De fine eggene Torunn har laget, kan dere laste ned gratis ved å gå inn på Eplabloggen, og klikke på linken nederst på innlegget.

- Og det var den tirsdagsmorgenen. :)

5 kommentarer:

 1. Fint indslag! Sikke langt dit hår er blevet. Jeg synes da slet ikke, det er så lang tid siden, du havde page? Jeg har lige fået mit klippet af til din "gamle" pagelængde - forandring fryder. :)

  SvarSlett
 2. Fint indslag! Sikke langt dit hår er blevet. Jeg synes da slet ikke, det er så lang tid siden, du havde page? Jeg har lige fået mit klippet af til din "gamle" pagelængde - forandring fryder. :)

  SvarSlett
 3. Fint at du har lagt ut link til innslaget på God morgen Norge slik at vi som var på jobb på den tiden også kan se. Flott innslag! Moro å se!

  SvarSlett
 4. Innslaget var kjempefint :) Kjempesøte små jenter :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)