lørdag 31. mars 2012

Holmenkollbanen

En tur innom Sinsen brukthall resulterte i en stor pose gamle, men helt ubrukte, Holmenkollbanen-knapper. Moro! Montro om det har vært ment som uniformsknapper til trikkeførerene en gang i tiden? Jeg ser for meg at de kan bli fine både på Majakjoler og voksenklær. Noen som har et spesielt forhold til Holmenkollbanen som ønsker seg noe med slike knapper, eller har forslag til andre ting jeg kunne brukt dem til?3 kommentarer:

 1. Så morsomme knapper da. Med sjel og historie :)

  Jeg har en liten påske give-away på bloggen om du vil være med i trekningen :)

  SvarSlett
 2. Skikkelig fine knapper! Hva med å sy slike plastlommer/ kofferlapper som en kan stikke trikkekortet inni? Plast på en side og stoff på den nadre. Og så ha knappen som en slags dekor? Må jo passe bra til trikkekort - # ruter biletter?
  Her i byen har vi plastkort som godt kunne ligget i en slik "lomme" hos meg, men jeg er ikke så godt kjent med det nye systemet i oslo akkurat nå :-)

  SvarSlett
 3. Hei. Jeg har en venn som har jobbet på Holmenkollbanen og som snart fyller 60 år. Vil gjerne ha et morsomt produkt med hkb knapper. Har du forslag? Hvis ikke - ønsker jeg i alle fall å kjøpe seks av knappene dine.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)