tirsdag 25. oktober 2011

Idaskjørt


Bare jeg får tak i noe mer egnet stoff nå, så blir det slike skjørt til salgs på julemarkedet! Og etterhvert i Sting&Ting-butikken på Epla.
Dette stoffet kjøpte jeg i den Spanske småbyen Solsona, og det var dessverre bare litt igjen av det. Det syns ikke på bildet, men det er et vevd ullstoff med fiskebensmønster i ulike brunfarger. Jeg elsker fiskebensmønster og pepitaruter, og er veldig på jakt etter flere slike stoffer til skjørt og kjoler.

12 kommentarer:

 1. Veldig fint! Det virker som om fasongen er veldig flott :-)

  SvarSlett
 2. Lækker, du er så talentfull..:0))

  SvarSlett
 3. Så utrolig nydelig! Et sånt et ville jeg veldig gjerne hatt!

  SvarSlett
 4. Nr.310271 på stoff og stil kanskje?

  SvarSlett
 5. Heisann,
  fint skjørt. Likte lomma og at det var litt høyt i livet. Og ikke minst, kule sko.

  Jeg var nettopp på Staples å kjøpte ny oransje plastdings med kniv. Dvs jeg kom derfra nå :D Begynte å bli sløv min og. De hadde pakker med 2 kniver eller pakke med en kniv og en papirbretter.

  SvarSlett
 6. Godt tips! Trodde jeg pleide å være flink til å skrive stoffet, men fort gjort å glemme. Det er iallefall et dynetrekk i bomull ja :-) Tror det brune stoffet er 100% bomull også. Den XS'n min er tatt ut ifra str 30, så hvis du vanligvis bruker 34 ville jeg gått for S/M. Har tenkt at XS skal være bindeleddet mellom str 7 pr og S/M, var nemlig ikke mange cm mellom :-) Så har de litt eldre småjentene noe også (har to tantebarn på 9 som aldri har fått noen kjole nemlig, alltid vært større enn de jeg har sydd)

  SvarSlett
 7. Så utrolig fin fasong, håper de kommer i butikken din snart. Jeg tror jeg har vært innom bloggen din en gang før, men det er lett å miste retning i denne bloggjungelen. Nå har jeg i alle fall fått beundret både skjørt, store kjoler og små kjoler du lager, og vært innom epla-butikken din, og det er ingen tvil at hit kommer jeg igjen.

  SvarSlett
 8. åååh, så fantastisk flott skjørt!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)