mandag 24. oktober 2011

Eplas jul

Nå er Eplas julebok her, og den er SÅ FIN! :)


Mitt bidrag er om hvordan man kan lage julekuler av gamle heklebrikker. Men hvis dere ikke gidder å lage slike selv, har jeg også tenkt å ta med og selge heklejulekuler på Eplas julebasar 26. november. Bildet øverst til venstre på omslaget, er Maja i julemajakjole, sydd om fra en håndbrodert juleduk - den kommer jeg også til å selge på julemarkedet!

Boka blir solgt i de fleste kiosker og dagligvarebutikker, og på Epla.no, og koster bare 149 kr. Mange fine tips og bidrag til juleforberedelser fra 36 forskjellige Epladamer i tillegg til Torunn og Siw, fordelt på 156 sider. Kjøp, kjøp, kjøp! :)

8 kommentarer:

 1. Å eg har ikkje fått sett boka enda. Gler meg til å sjå den!!

  SvarSlett
 2. Ååå, julebukkane mine på framsida! Eg har heller ikkje sett den enno, spørs omn eg ikkje må ta meg ein tur på butikken i dag. Spennande!

  SvarSlett
 3. Åhh! Så fin - jeg må købe den på epla.no for den sælges vidst ikke i Danmark?

  SvarSlett
 4. Frøken Lyngsø: du kan kjøpe den direkte fra Epla her: http://epla.no/handlaget/produkter/337824/ (denne oppføringen har "internasjonal" frakt. :)

  Takk for fin-fint innlegg, Ida! Dette er så morrrooo!

  SvarSlett
 5. Løpt og kjøpt allerede :-) Kjempefin bok!! Takk for tipset ;-)

  SvarSlett
 6. Jeg bestilte boka i dag, og gleder meg til å lese og se :-)

  Gratulerer med flotte bidrag!

  Mvh
  Veslemøy Solberg

  SvarSlett
 7. Grattis med forside!
  Stas :)

  Jeg har vært innom både Kiwi og Prix uten å funnet boken. Jeg er så innmari spent. Orker ikke å vente til damene sender den i posten ;) Idag skal jeg ut på skikkelig tokt, og gir meg ikke før jeg får tak i den...hehe...

  Gleder meg til å hilse på deg på Eplas Julebasar! Klæm Siw

  SvarSlett
 8. Siw: de har den i alle fall på Meny på Oppsal! Jeg knipset nettopp dette bildet av den der: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/317544_10150438574902674_743807673_10992303_238418747_n.jpg ;)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)