søndag 24. april 2011

Lønn for strevet

Noe av det fineste med å sy ting, er å se tingene i bruk og at folk faktisk blir glad for og setter pris på det jeg lager! :)

Her er noen eksempler..
Majakjole med Kardemommemotiv omtalt i bloggen Mammas hus: http://www.mammas-hus.com/2011/02/kjoler-fra-eplano.html
Majakjoler til tvillinger i bloggen Høytrykk: http://hoytrykk.blogspot.com/2011/02/majakjoler.html Og lommebok omtalt i samme blogg: http://hoytrykk.blogspot.com/2011/01/st-lommebok-fra-sting-ting.html
Majakjole hos Mathildes skatter: http://mathildesskatter.blogspot.com/2011/03/kardemommebykjole.html
Kindle-etui hos Kristin: http://stabiltustabil.wordpress.com/2011/01/17/kindle-og-co/Jeg har også fått noen bilder av Majakjoler i bruk, som jeg har blogget om tidligere; Mauds Henny og Pias Henny - og selvgfølgelig Maja selv her og her og her og her og her og her og her og her og her. (Kunne nesten hatt en egen etikett for "Maja i Majakjole" :p) Jeg har også noen bilder av ting i bruk jeg ikke kan legge ut.

Om det er flere som har skrevet om tingene mine, eller har bilder å dele med meg, blir jeg kjempeglad for å høre om det! :)

3 kommentarer:

 1. Et ordentlig innlegg kommer snart, inntil videre står du bare nevnt her. http://mamma-siviren.blogspot.com/2011/02/jeg-har-sa-mye-jeg-skulle-sagt-jeg-har.html

  Men begge lommebøkene er i bruk hver dag, og er helt fantastisk nydelige! Kaken på blogginlegget mitt ble gitt sammen med my little pony pungen til et lykkelig bursdagsbarn :)

  SvarSlett
 2. http://martheberte.blogspot.com/2011/04/majakjole.html

  Endelig litt velfortjent skryt og "reklame" fra meg og :)

  SvarSlett
 3. Helt enig - det er utrolig gøy å få se tingene sine i bruk!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)