mandag 9. november 2009

Takk, fine dere :)

Jeg har fått så mye positiv oppmerksomhet i det siste, og det kjennes så godt. Tusen takk til dere som kommenterer på blogginnleggene, synes jeg syr fine ting eller kommenterer den søte kattungen.. :) Jeg setter SÅ STOR pris på det. Tusen takk! <3Og når det gjelder kommentarer, er jeg ikke helt sikker på hvordan jeg skal svare. Før har jeg svart alle på alle kommentarer, men her på blogspot må dere jo inn og se om jeg har svart på blogginnlegget, uten at dere får neon beskjed om det. I den grad de som kommenterer har blogg, prøver jeg å svare der... :) Noen som har innspill på dette med kommentarer?

8 kommentarer:

 1. Jeg har merker meg litt forskjellig praksis på dette med kommentarer, og lurt litt på det selv!

  I utgangspunktet var jeg vant med å svare på kommentarer jeg fikk på min blogg, i mitt kommentarfelt. Men i interiør-bloggverden, synes jeg det ser mest vanlig ut at man svarer i den som har kommentert sin blogg. Forsåvidt praktisk - for den som har lagt igjen kommentar. Samtidig er det ikke så lett å følge "samtalen" for andre da - det hender jo at noen spør i en kommentar om noe jeg også lurer på, og da er det litt stress å gå og lete på en annen blogg igjen. Får se hva folk svarer her, dette lurer som sagt jeg også på;)

  SvarSlett
 2. Æ har satt på sånn overvåking på kommentaran i min dagbok, da får æ mail om kommentara go så godkjenne æ dem. Når æ nu kommentere her trykke æ på knappen "abonner via e-post" for da får æ beskjed om noen kommentere etter mæ her :)

  SvarSlett
 3. Tja:)
  Det er jo enklest at man svarer hos hverandre...
  Man glemmer jo fort hvor man har vært eller hva man har spurt etter i bloggverden.. :)

  SvarSlett
 4. Så fin blogg du har! Har vært innom og tittet av og til, og syns du er veeeldig flink til å sy. Du har dessuten en helt nydelig katt!
  Når det gjelder kommentarer tilbake, pleier jeg alltid å kommentere på bloggen til den som har kommentert, da er man sikker på at den som har kommentert inne hos deg får svaret. Det er lett å "glemme" hvor man har kommentert, og ofte vanskelig å finne tilbake til den enkelte hvis man tilfeldigvis har kommet over en fin blogg. Du kan jo i tillegg kommentere inne hos deg selv, så ser de som evt ikke har noen egen blogg hva du svarer... Ser det varierer litt hos de forskjellige..

  Gleder meg til å se/lese mer om sytråd, katt og syltetøyinnrømmelser, hihi;) Fiiin dag til deg!

  SvarSlett
 5. Dersom jeg kommenterer i en blogg, stikker jeg alltid innom igjen for å sjekke om jeg har fått svar. Jeg syns det er en fryktelig uting med disse "SV" og "RE"-kommentarene folk legger igjen hos den som har skrevet kommentaren. Ikke bare er det rotete, men det gjør også kommentarfeltet fullstendig usammenhengende - og jeg unngår nå å godkjenne alle kommentarer jeg får som er svar på noe jeg har skrevet i en annen blogg. Det hører ikke hjemme i min, så enkelt er det. :)

  SvarSlett
 6. Her var det mange forskjellige svar.. Og jeg blir ikke særlig mye klokere.. :p

  Tinytwistedme: det var jo smart. Men man vet jo ikke om de som legger igjen kommentarer bruker den featuren eller ikke.

  Men jeg tror jeg er mest enig med cherryblossomgirl tror jeg - svare her inne OG på vedkommendes egen blogg.

  Shamini: har du SV/RE-mulighet, og så bruker du den ikke!?! Det er jo fantastisk mye bedre! Jeg glemmer ofte hvor jeg har vært og kommentert, og går nok glipp av en del svar dersom bloggeren har svart på sin egen side.

  Anyway - kommentarpolicyen på bloggen min fremover: Svare på kommentarer under innleggene her inne OG i bloggene deres. (Bortsett fra til Shamini og Tinytwistedme :p)

  PS, men svar i andres blogger innebærer jo at det faktisk er noe reelt å svare på.. Før kunne jeg svare med "hihi", ":)", "så bra", "tusen takk" etc. - den typen svar kommer jeg ikke til å gidde og gå til andres blogger for å gi. hihi :p Så da blir det eventuelt under mine egne innlegg :)


  Da var det avklart? :)

  SvarSlett
 7. Nei, det er jeg som ordlegger meg dårlig. Jeg har ikke mulighet for SV/RE, men folk skriver det foran slike ekle svar-kommentarer de legger igjen hos meg. Jeg blir iallfall veldig glad om du svarer på kommentarene mine her, og jeg kikker stadig innom! ;)

  Jeg skrev et innlegg om dette i oktober ifjor:
  http://diary.shamini.no/2008/10/29/om-det-a-kommentere/

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)