lørdag 14. november 2009

Stjernesludd

SNØ! :) Når det først skal være kaldt og mørkt, syns jeg det skal være snø også. Snøen lyser så fint opp. Alltid deilig når den første snøen kommer. (Men det trenger ikke å komme så vanvittig mye altså.. jeg har gateparkering..)

I anledning snøen hører jeg på den fineste vintersangen jeg vet om - Stjernesludd av DumDum boys.Dette bildet er riktignok fra en annen vinter. En skitur i Gjerdrum i 2006 tror jeg det var. Akk så pent.

3 kommentarer:

  1. Stjernesludd er en nydelig sang! Og julekortene dine var kjempefine, de må du forsøke å selge på epla :) Jeg synes det er så gøy at du er kreativ og lager så masse rart, jeg må innom bloggen din hver eneste dag for å se hva nytt du har funnet på ^^

    SvarSlett
  2. Takk :D Jeg har lagt ut fire 3-pakninger med kort på epla. I morgen åpner det! Spennende! :) Skal du selge noe der? Illustrasjoner/kort?

    SvarSlett
  3. Jeg tenkte jeg skulle selge originale tegninger og litt sånt diverse der, men jeg tror ikke jeg får opprettet noen butikk med en gang. Må få samlet opp litt å selge først, tenkte rett på nyåret. Men jeg skal snoke på butikken din, synes hele epla-konseptet er veldig spennende.

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)