fredag 23. juli 2010

Hjemmelaget pesto

Kjempeenkelt, og fantastisk godt - den eneste utfordringen er å ha nok frisk basilikum til å lage det så ofte man vil.

I pestoen min bruker jeg:
  • Så mye frisk basilikum som jeg har for hånden
  • En skvett ferskpresset sitronsaft
  • En skvett olivenolje
  • En del ristede pinjekjerner
  • Litt salt og litt sukker
  • Litt ost (jeg brukte en melkefri cheddar - parmesan er vanligere)
Mos alt sammen med stavmikser.



Fantastisk på laksefilet..

7 kommentarer:

  1. Pestobakte potetbåter med rømme til er også en slager! *sikle*

    SvarSlett
  2. Sist gang jeg prøvde å lage pesto ble det en fiasko.... men kanskje jeg må prøve igjen :) Har jo MASSE basilikum!

    SvarSlett
  3. Åjo, ost! Jeg hadde ikke parmesan, men brukte en melkefri cheddar :)

    SvarSlett
  4. min sambo vill alltid ha en massa vitlök i men det vill inte jag.
    Citron brukar jag inte ha,det måste jag prova nästa gång!

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)