søndag 5. januar 2014

..og godt nytt år!

Om vi ikke fikk testet ut kjøkkenet på julaften og i romjulen, fikk vi det i alle fall på nyttårsaften. Vi var 12 til bords! (Pluss barnebord på sofabordet med to barn.) Jeg lagde Beef Wellington og potetstappe til hele gjengen, og Tiramisu til dessert.


For å få plass til alle rundt bordet tok vi inn verandabordet, som heldigvis hadde nøyaktig samme bredde som spisebordet. Dt var litt lavere, men med en trekloss under hvert ben, ble det nøyaktig samme høyde også. Og en duk som dekket over hele, skjulte omtrent alle spor av at det var to bord.

Blomstene er fra en blomsterbukett jeg kjøpte før jul, og som hadde begynt å hangle litt. Når blomsterbuketten er på hell, er det mye lettere å klippe ned og dele den opp til mange mindre småbuketter. (Selv om jeg lenge har vært klar over at festbord bør pyntes med lave blomster som fordeles utover, sliter jeg veldig med å klippe ned helt nye, store, høye, flotte buketter..) Det ble vel omtrent 10 småvaser fordelt utover bordet.

Vi hadde julefeiringen her også, med familien til mannen. Første gang i hele mitt 29 år lange liv jeg ikke har feiret jul med mamma. Vi lagde pinnekjøtt på det flunkende nye kjøkkenet vårt, med skuffer og skap som fortsatt måtte klores opp med neglene. Nå har vi fått på plass håndtak, og de er så fiiine (og praktiske ;).

Ha et strålende fint nytt år, alle sammen! 2014 blir fint!

2 kommentarer:

  1. Kjøkkenet ser helt fantastisk ut, det er sikkert deilig å kunne kose seg med det nå.
    Takker for inspirerende blogg :)

    SvarSlett
  2. Ser ut som de har hatt ei flott nyttårsfeiring!! :)

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)