søndag 1. desember 2013

Sing & Ting under juletreet?

Hvordan ligger dere an med julegavene? Jeg har holdt på en stund og kjøpt gaver når jeg finner noe jeg tror noen jeg kjenner vil like, i stedet for å gå ut og lete når det nærmer seg jul. Jeg føler meg egenlig ganske rolig, og tror jeg har alt under kontroll, men så er det jo alltid de der siste.. "Oi, XX må jeg kjøpe til!".


Jeg lager jevnt og trutt skinnøkkelringer, som jeg mistenker det havner en del av under treet i år også. I fjor tok de helt av, og jeg stod og lagde skinnøkkelringen til den store gullmedaljen. Selv har jeg merket omtrent alt mulig med skinnøkkelringer i ulike farger, og tekst som "Garasje", "Tobias" (Som bilen min heter), "Radiatornøkler", "Idas sykkel" for å nevne noen. Jeg har også fått bestillinger fra folk på flere nøkkelringer i ulike farger og tekster som "Utedo", "Vedskjul" og "Skibod", som jeg mistenker skal være med opp på en hytte. Og så er det selvfølgelig mange som bare bestiller med navn. Uansett kjempepraktisk med ulike farger og spesialskevet tekst, og en fin gave til folk som har alt?


Om du vil bestille nøkkelringer i julegaver fra Sting & Ting, må de være bestilt og betalt innen 12. desember. Postens frist for sending av julepost er 16. desember, og siden jeg trenger litt tid til å lage og pakke også, setter jeg frist den 12. i år.

Jeg sender nøkkelringene i søte små poser, som fint kan fungere som gaveposer.


Og om du bestiller fra Sting & Ting, eller andre steder på nettet, er du garantert en køfri julehandel. Ah, deilig. Ha en strålende adventstid, alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Nøkkelringene jeg kjøpte var kjempefine! Alle gode skussmål fra denne kanten! :)

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)