fredag 15. november 2013

Lysstøping på God morgen Norge!

I dag har jeg vært på God morgen Norge, sammen med Unni Strand, og vist frem hvordan man kan lage fine lys av restematerialer.

(Unni Strand midt i bildet, og meg i rosa kjole. Bilde fra TV2s Facebookside. :)

Jeg dro med meg hele den store posen min med lysrester fra det siste året, sammen med glass og annet utstyr til lysstøping. Unni hadde med seg det fine gavepapiret sitt, og små stoffbiter hun har trykket på, til å dekorere glassene

Og om du ikke allerede tar vare på lysstumpene, GJØR DET! Kjempefint å kunne lage egne lys, og f.eks. pynte boret med hjemmelagde lys i stettglass, kaffekopper, syltetøyglass og lignende. Jeg tenker også jeg skal prøve meg litt mer på duftlys i år - f.eks. med den obligatoriske kongerøkelseslukten jeg bruker mye av i julen. :)

3 kommentarer:

 1. Jeg så dere i dag, flinke dere er. Jeg bruker talget sammen men opptenningsveen om jeg ikke har tennbriketter, hehe fønker som tusan :)

  SvarSlett
 2. Jeg fikk bare sett introen, men ikke selve innslaget. Rakk dessverre ikke å få tatt opptak før jeg måtte avgårde på jobb. Vet du om det er mulighet for å se dette på nett-tv?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Heidi! Det ser dessverre ikke ut til å være tilgjengelig gratis noe sted, men hvis du har TV2 Sumo kan du se det her: https://sumo.tv2.no/programmer/underholdning/god-morgen-norge/god-morgen-norge-del-2-769700.html

   Slett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)