mandag 4. november 2013

Jakten på det perfekte cognacglass

Noen der ute som har funnet det?

Jeg har sett etter cognacglass lenge, både på loppemarkeder, i butikker og på nett. Det første jeg fant og likte godt var et superfint et uten stett, fra Indigo glassblåseri på Epla.

Jeg bestilte bare ett, for å se hvordan det var. Helt nydelig glass, men det er knøttlite. Om jeg hadde funnet makent som var 2-3 ganger så stort, hadde det vært perfekt. Og selv om jeg nok ville kommet til å irritere meg over de litt ustødige glassene når jeg skulle plassere dem i kjøkkenskapet, tror jeg jeg ville bli fornøyd med noen slike.

 
Men jakten fortsatte, og det neste glasset jeg fant er mye større, og med tre ben! Det er fra Final touch, og jeg kjøpte via Amazon. Veldig stilige og morsomme, men disse er faktisk litt for store for mine hender, og litt vanskelig å holde slik man skal holde cognacglass.

Jakten fortsetter videre. Aller helst vil jeg ha noe fra et koselig lite glassblåseri med litt spesielle ting. Noen tips?

3 kommentarer:

 1. Hør med hun som driver Indigo om hun kan lage noen litt større glass til deg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Lurt! Jeg gjør det om jeg ikke finner noe annet som alt er laget snart. :)

   Slett
 2. Hahaha, det så jo perfekt ut :-) Må vel innrømme at jeg har siklet på Indigo-glassene jeg og, så nå venter jeg spent på fortsettelsen!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)