søndag 5. mai 2013

Bjørn Wiinblad

Så har jeg enda en gang kommet hjem fra loppemarked med enda ett servise...!


Frokostservise med 12 kopper, 12 askjetter og 12 skåler (en for hver måned, så motivet er forskjellig på alle), signert kunstneren Bjørn Wiinblad.

  
Det stod under finlopper, så jeg betalte 400 kr for alt sammen, men det er da ikke så galt? Da jeg stod og pakket inn kom det flere og så på det og virket misunnelige. ;) Jeg liker det i alle fall kjempegodt! Det skal få ta over som hverdagsservise for Stavangerflints "August" av Turi design, som har vært hverdagsserviset mitt i flere år nå. Noen som vet mer om dette Wiinblad-serviset? Hvilken porselensfabrikk er det fra? (Er Nymølle en porselensfabrikk?) Finnes det middagstallerkener?

12 kommentarer:

 1. Giiisp! Du har vært kjempeheldig!

  SvarSlett
 2. Oi, skattefunn:)) hvis du skulle ha bruk for en cupcakenålepute laget av resirkulert strikketøy, kom innom gibort'n min :))

  SvarSlett
 3. Jeg vet ingenting om det serviset, bare at det var en veldig veldig fin pris. Grattis :)

  SvarSlett
 4. Det må da ha vært gibortpris for hele det serviset - tipper du kan selge det for det tidobbelte om du vil. Sjekk for eksempel her:

  http://www.dphtrading.com//uk/products/plates/artist-annual-and-month-plates/bjoern-wiinblad-plates/nymolle.aspx?p=2&size=30&view=detail&Paalager=False&PaaTilbud=False&

  SvarSlett
 5. Ååååå, kjempemisunnelig! Knallfint service, og til den prisen!!

  SvarSlett
 6. Oi, oi, så heldig! :) Dette var kjempefint, og prisen var det ingenting å seie på. Mange flotte lopper du har sikra deg i det siste :)
  Eg har funne ut at det er umogleg å kome fram til dei beste skattane når ungane er med på loppemarknad.. ;) Men vi tek det meir som ei familieutflukt :)
  Fin veke til deg :)

  SvarSlett
 7. Oioioi!
  Du har funnet deg en skatt!
  Nydelig!

  SvarSlett
 8. fantastisk skatt du har funnet!
  og tilfeldigheten ville det slik at jeg fant et wiinblad stoff på brukten!
  det er magi i luften..
  kose deg med det nye serviset. håper du finner mere!
  ha en herlig uke!
  m

  SvarSlett
 9. Nymølle er Wiinblads egen porcelænsfabrik :-)

  SvarSlett
 10. Dejligt at se at danske Bjørn Wiinblad også er populært hos jer i Norge. han var tilknyttet Nymølle som han senere overtog. Prøv at google ham, han var meget interessant.
  Knuz fra Lina

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)