onsdag 3. oktober 2012

Idas lille Eplapakkeskole

Det er flere som har spurt meg hvordan jeg pakker ting jeg selger, og som er usikker på hvordan de selv skal gjøre det. Jeg sier ikke at min metode er fasiten, men den har i alle fall fungert fint, og jeg har bare fått gode tilbakemeldinger på pakkene jeg har sendt fra meg. :)

1. Skriv ut ordrebekreftelse. I stedet for å legge ved angrerettskjema, legger jeg til en linje under ordrebekreftelsen der jeg skriver: "Du har selvfølgelig 14 dagers angrefrist når du handler hos meg. Ta kontakt på e-post, idavgronbekk@gmail.com om du ønsker å benytte deg av angrefristen, så ordner vi det. :)"


2. Skriv en liten "Takk for handelen"-lapp, som du fester på ordrebekreftelsen sammen med et visittkort.3. Finn et fint papir som blir både beskyttende emballasje og pen innpakking. Jeg bruker tapet! Tapet er kraftig og fint, og egner seg ypperlig til dette. Tapeten jeg har brukt her, er rester av den jeg nettopp brukte til å tapetsere gangen min. Ellers prøver jeg å finne billige tapetruller på loppemarked som kan brukes. Når produktet er pakket inn i tapeten, knyter jeg rundt med hyssing. Jeg bretter ikke inn tapeten på sidene, bare rundt. OBS! Hvis du bruker tapet, ikke bruk en som er selvklebende! Kjedelig om pakken blir fuktig, og produktet er fullt av tapetlim når det kommer frem..
4. Gråpapir er ypperlig slutt-innpakking! Pent, nøytralt, billig og enkelt.


5. Returadresseetiketter er veldig fint å ha om man sender mye pakker. Det blir fort kjedelig å srkive sin egen adresse gang på gang...


6. Porto: ha lett tilgjengelig en oversikt over postens takster, en liten digital vekt, og et utvalg frimerker. Det sparer masse tid å ha dette klart hjemme, slik at du slipper å stå i kø på Posten for hver gang. Vær også obs på størrelsen på pakken! Det er forskjellige prisklasser på pakker, ut fra tykkelse, lenge og bredde. Dette står i Postens prisoversikt.- Og det er sånn jeg gjør det! Er det andre som har gode tips til innpakking? :)

12 kommentarer:

 1. Din innpakking av Sting&Ting-produkter vitner om nøyaktighet og omtanke, like mye som selge produktet man kjøper. Alltid en fryd å motta! :-)
  Linn Cicilie

  SvarSlett
 2. Kjempeflott innpakking! Jeg har ikke helt funnet fasiten min enda, men jeg bruker vanligvis silkepapir rundt rammen før jeg pakker det inn i bobleplast og gråpapir. Å skrive en sånn liten notat under ordrebekreftelsen er mye flottere enn å legge ved angrerettsskjema, så jeg skal vurdere å gjøre det jeg også. Og så syns jeg det er veldig lurt med tapet som innpakking. Liker det veldig godt! :) Takk for tips! :)

  SvarSlett
 3. hvor bestiller du klistremerker med adresse?

  SvarSlett
  Svar
  1. http://www.vistaprint.no - samme sted jeg bestiller visittkort. :)

   Slett
  2. å kult!!! tusen takk :) hvor mye betaler du for hvor mange inkludert porto? :) Kjemelurt å slippe å skrive adresse hver gang og så ser det jo fint ut :O)

   Slett
 4. Hey, den pakken kunne jo ha vært til meg, jo! 3040 Drammen :D hihi

  SvarSlett
 5. Jeg har handla fra deg, og det er veldig hyggelig å få pakke i posten fra deg:)

  SvarSlett
 6. Kjempebra pakketips! Jeg tar med meg tipset om ordrebekreftelse i pakken. Ikke dumt. Ha en finfin søndag!:o)

  SvarSlett
 7. fint med tapeter och bra med återvinning också :-)

  Till mina kjoler använder jag http://www.magasinglag.se/
  som har fina postpåsar i olika färger

  SvarSlett
 8. Man kan også printe ut kvittering for betalingen inne på PayPal i stedet for ordrebekreftelsen :)

  SvarSlett
 9. Husk at når angrerettskjemaet ikke følger med, utvides angreretten til ett år! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. nei, angreretten utvides til 3 måneder uten skjema. 1 år dersom selger ikke opplyser om angreretten i det hele tatt. :)

   Slett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)