lørdag 20. oktober 2012

I skogen skulle være fest hos Bamsefar i lia...

.. for bamsen fyller 50 år omtrent på denne tia! - Jeg er SÅ fornøyd med dagens loppestoffer!! :D


9 kommentarer:

 1. Det togstoffet var kjempekult!! Hadde vært noe for treåringen min - han har komplett togdilla ; )

  SvarSlett
 2. Dere som driver bedrift og kjøper det meste av materiellet på loppemarked, hvordan får dere trukket fra utgiftene i regnskapet? Jeg har spurt om kvittering et par ganger på loppis men de hadde ikke muligheten til å gi meg det, og det er synd når man handler for flere hundre kr og ikke får skrevet det av... Så jeg lurer på hva andre gjør.. Det blir jo endel tusen udokumenterte utgifter i løpet av et år.. Kjempefine stoffer Ida :O) Jeg kjøper gamle lamper som jeg trekker om :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg selger såpass lite at det kun går som "ulønnsom hobbyvirksomhet", så slikt trenger jeg ikke tenke på. Vet ikke hvordan andre gjør dette, men å få kvittering på loppemarked kan jeg tenke meg er temmelig håpløst, ja... :p

   Slett
  2. Ah beklager, trodde du hadde bedrift. Men takk for at du tok deg tid å svare. Tingene du lager er helt hærlige <3

   Slett
 3. Du kan ha med deg penn og papir og be en av dem om å lage kvittering til deg. Den bør inneholde sted, dato, varer (bare skriv lopper eller noe) og sum + underskrift av selger. Ikke verre enn det :o) Du kan jo fylle ut selv og bare få underskrift i det minste. Men det blir uten mva da såklart.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Ingrid. Det skal jeg prøve, men blir kjøp av privatpersoner godkjent i regnskapet? F.eks hvis jeg skriver navn: loppemarkedarrangørenn, f.eks Bygda Skolekorps, og et barn på 12 år skriver under? (Spør av uvitenhet). Tenker at hvis dette er lov så må det jo være mye svindel ute og går. Jeg synes det er skummelt med regnskap. Lett å gjøre feil av uvitenhet. Selv om en har gått kurs så er det fortsatt så mye en ikke vet som er lett å gjøre feil på. Og dumt å få regnskapsfører hvis det koster halve årsomsetningen..

   Slett
 4. :) Flott, nå har det seg sånn at jeg har et egnet dynetrekk og addresse å sende det til så du kan lage flere herlige kjoler! Hold øye med postkassen! Sygleden min legger jeg herved i dine hender :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)