tirsdag 26. juni 2012

Jeg tar kort!

Før markedet i Halden til helgen har jeg ordnet meg et genialt betalingsopplegg. Jeg tar selvsagt høyde for at folk kan betale kontakt, og har med meg en del veksel, MEN JEG TAR OGSÅ KORT! :D

iZettle er en genial betalingsløsning for iPhone og iPad, som jeg skal ta i bruk på markedet.

Til iPhone fungerer det sånn at man skriver inn beløp, og eventuelt beskrivelse og bilde av det kunden handler. Til iPad er løsningen enda bedre. Der kan man legge inn produktene sine på forhånd, med pris og bilder, og bare velge fra listen hva folk kjøper. Når kunden setter inn kortet, godkjenner hun beløpet og skriver under på skjermen. Og ikke vær redd - innehaveren av iZettle-kontoen får ikke tilgang på kortnummer og kode og slikt. Dette er superenkelt, oversiktlig og trygt. Videre kan kunden få detaljert kvittering tilsendt på e-post, og betalingen er inne på min konto i løpet av noen dager.


iZettle tar litt provisjon av transaksjonene, men det er mindre enn hva f.eks. PayPal tar. Med kortleser betaler du 2.75% provisjon. Denne kostnaden tar selvfølgelig innehaveren av iZettle-kontoen - og det er det verdt! For kunden er dette gebyrfritt.

Nå skulle man vel nesten tro jeg er betalt for å reklamere for iZettle, men det er jeg ikke. Jeg må bare dele dette geniale betalingsopplegget med andre. Supertips til dere som står mye på markeder og slikt!

6 kommentarer:

 1. Åå, så smart løsning! Kjenner det er -litt- kjedelig å ha "feil" type telefon nå, ja. :p

  SvarSlett
 2. Åå, heldiggrisen som har fått kortleser! Lastet ned appen og registrerte meg, men var ikke raskt nok ute til å få en av de 2500 for privatkunder. Må bare smøre meg med tålmodighet og vente til de kommer for salg. Utrolig smart å ha på marked! Lykke til i Halden i helgen, vil gjerne høre om mange benytter seg av muligheten til å betale med kort! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var nok ikke sååå heldig nei. Men jeg er så heldig å kjenne en som var det - og siden kortleseren ikke er personlig på noen måte, låner jeg hans kortleser denne helgen. :) Håper de har fått inn flere før julemarkeder og slikt setter i gang, så jeg kan få min egen til det!

   Slett
 3. Synd at iZettle mister Visa i norge da... er vel det korte folk flest har... http://nrkbeta.no/2012/07/30/izettle-mister-visa-i-norge/

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)