fredag 13. april 2012

For tøffe småjenter

Jeg har sydd to litt utradisjonelle Majakjoler i svart og grått, med motiv fra Flåklypa. Den ene er solgt alt, men den andre ligger ute for salg i Sting & Ting-butikken. Det finnes vel også småjenter som ikke krever at alt skal være rosa, og som er litt opptatt av biler og tøffere ting? :p

Kjolene er sydd av et Flåklypa-dynetrekk, som holdt akkurat til to kjoler, så flere blir det ikke. Kjolen er i størrelse 4-5 år og koster 330 kr.

8 kommentarer:

 1. Jeg kan med hånda på hjertet si at også store jenter ville ha gått med den kjolen der! Noe av det herligste jeg har sett på lenge.

  SvarSlett
 2. Kjempetøffe kjoler!!
  God helg!
  Mona :-)

  SvarSlett
 3. Ha, de var kule! Men jeg må bare spørre; selger du bare majakjoler på epla.no, eller selger du noen voksenkjoler også?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Selger foreløpig bare barnekjoler, men jeg har i tankene å selge voksenkjoler og etterhvert. I så fall tenker jeg denne modellen: http://idaogmuskatt.blogspot.com/2011/10/ny-kjolemodell.html - Det er bare det at det er så mye vanskeligere med passform og slikt, og krever litt mer av stoffene de skal sys av. :/ Men jeg finner forhåpentligvis en løsning på det. I første omgang kunne jeg godt tatt imot spesialbestillinger av folk i ca samme størrelse som meg selv ;)

   Slett
 4. RÅKULE!! Blir glad av alt som ikke er rosa til jenter.
  Selv er jeg tante til en haug rosa prinsesser, håper å få sneket inn andre farger etterhvert.. =)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)