søndag 16. november 2014

Idamor i sneglefart

Det var ikke meningen å gå helt under jorda bare fordi jeg har fått baby - men jeg må innrømme at denne babyen er ganske altoppslukende. Jeg har masse prosjekter på gang, men de går fremover i sneglefart. Vi holder fremdeles på med husoppussing, der jeg kan bidra veldig lite for tiden. Ikke alt man kan gjøre med én hånd...


I tillegg har jeg gått løs på en liten oppussing nede på systua, som jeg skal klare å få til alene (før jul!). Jeg skal male lister, male en vegg, male taket, legge teppefliser og sette opp nye gulvlister. Og så skal jeg ta en real ommøblering der nede, og det skal bli så fiiiint! Men det blir altså gjort med museskritt, innimellom baby og annet husarbeid.


Og så ble jeg minnet på noe morsomt nå: i dag er det nøyaktig fem år siden Epla.no åpnet, som betyr at Sting & Ting, som var den aller første Eplabutikken, også er nøyaktig fem år i dag. :) Hipp hurra for det! Det har blitt mange Majakjoler, nøkkelringer og andre ting jeg har laget og solgt. Og forhåpentligvis blir det mange flere også, i årene som kommer.Følg meg for øvrig gjerne på Instagram - idavictoriag - det er litt enklere å oppdatere instagrammen enn bloggen. ;)

2 kommentarer:

 1. GRATULERE MED VESLE OLIVIA!
  Så vakkert eit namn! Hadde ei mor-mor som eg elska over alt på denne jord med namnet Olivia! Kos deg! Tida kjem ikkje igjen! Nyt!

  SvarSlett
 2. This is really a good article, I really like


  If you want to buy cheapest lol boost
  Place open http://www.elo24h.com/

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)