lørdag 26. januar 2013

Bokåret 2012

Dette er bøkene jeg har kommet meg gjennom i 2012 - stort sett som lydbøker. Noe av det fineste jeg vet er de dagene jeg kan være på hobbyrommet hele dagen, med morsomme syprosjekter og en ny lydbok gjennom høyttalerene.

Med jevne mellomrom har jeg ikke funnet noen nye bøker jeg vil høre på, eller jeg orker ikke starte på noe nytt. Da setter jeg på Harry Potter, eller noe av Klaus Hagerup, Erlend Loe eller Josten Gaarder før ørtende gang. Som nå, som Harry Potter and the Half Blood Prince står på i bakgrunnen. :)

I dag er en sånn fin og etterlengtet "hele dagen på syrommet"-dag, men jeg har ingen lydbøker som venter. Jeg har lyst på en spenningsroman som ikke er krim, og som ikke er fryktelig dyp og rørende og tåredryppende. Noen forslag? Klikk dere inn her for å se hva jeg har lest tidligere: http://bokelskere.no/IdaVictoria/boksamling/alle/

9 kommentarer:

 1. A town like alice, en klassiker :) ikke krim, men spennende likavel :)

  SvarSlett
 2. Jeg liker også godt Harry potter, men jeg leser helst selv :) vil jo absolutt anbefale fifty shades.....men kanskje den kan bli litt flau på lydbok :):):):) jeg er til gjengjeld ikke så glad i å lese klassiske krimbøker, det blir litt opplagt mye. Men Andy McNab bøkene er spennende, nå er det begynt å komme flere på norsk ser jeg, så kanskje de er å få på lydbok........

  SvarSlett
 3. Ivar Nørve leser helt fantastisk.
  Krimbøkene til Arnaldur Indridasson anbefales på det varmeste.
  Irene

  SvarSlett
 4. Nå følger jeg deg der inne jeg også. :)
  Irene over her anbefaler Indridasson på lydbok, og det kan jeg også gjøre. Det er ikke en spenningskrim, men det er krim med ganske rolig tempo. Pluss at han Nørve er veldig flink til å lese.
  Hvis du likte Sankta Psyko, så må jeg bare si at de andre bøkene til Theorin også er å anbefale. Og jeg likte veldig godt Jussi Adler-Olsens bøker også. Men jeg er litt glad i krim da. :)

  Fikk lyst til å lage meg årslister inne på Bokelskere nå. Inspirert av deg. :)

  SvarSlett
 5. Takk for tips! Disse skal sjekkes ut. :)

  SvarSlett
 6. Hvordan lager du bok-collagen din? Et spesielt program, eller printscreen av di digitale bokhylle?
  Hvis du vil grine skikkelig er jo Cecilia Samartin bankers!

  SvarSlett
  Svar
  1. Om du klikker deg inn på linken over (http://bokelskere.no/IdaVictoria/boksamling/alle/) ser du hvor kollasjen kommer fra. Det settes automatisk opp slik når man legger til bøker i bokelskere-profilen. :)

   Jeg har lest flere av Samartin-bøkene, men orker ikke den grininga nå.. :P (Dessuten liker jeg ikke måten Gisken Armand leser bøkene på)

   Slett
 7. Ser du har lese Jan Guillou. Han har begynt å skriva på ein ny serie no, ikkje krim/spenning, men ein fantastisk forteljing om tre brødre frå Osterøy ved Bergen.Den første heiter Brobyggere,er om bygginga av Bergensbanen i forrige århundre.Bok nr. 2 heiter Dandy og handlar om homoseksuelle i England, m.a Oscar Wilde.Eg elskar bøkene, ventar i spennong på den tredje.Helsing Eli.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ferdig med Brodbyggarna nå. Takk for supert tips! Begynner på Dandy i dag. :)

   Slett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)