torsdag 11. april 2013

Vinn strikkebok!

Nå vil jeg kjøre en konkurranse her og! Har du lyst til å vinne den fine, nye strikkeboken jeg har laget for Allers? Legg igjen en kommentar her, og skriv hvorfor akkurat DU bør få en strikkebok, så plukker jeg ut fem vinnere når uken er omme. Og for de som ikke vinner, men som fortsatt gjerne vil ha boken, ligger den for salg i kiosker og dagligvarebutikker over hele landet i noen uker til. :)


21 kommentarer:

 1. Åjaaa, gjett om jeg har lyst på denne! Jeg syns jeg bør vinne en strikkebok fordi jeg kun kan å strikke luer, votter og sokker. Og med denne boken kunne jeg forhåpentligvis ha lært meg å strikke noe nytt og større. Også har jeg bursdag imorgen, hihi, så det hadde vært en super bok å vinne/få i gave! :D hihi

  SvarSlett
 2. Eg vil gjerne ha ei strikkebok! :) No når eg omsider har fått i gang pinnane og har byrja å få sansen for å strikke litt meir avansert enn skjerf, så vil ei sånn bok kome godt med! Og så er det kjekt å ha boka til ei eg kjenner (vil gjerne ha den signert om eg vinn! :D )

  SvarSlett
 3. Finfin premie:)
  Jeg kunne tenkt meg denne strikkeboka. Jeg har så masse masse garn liggende. Men aner ikke hva jeg skal strikke av alt. Da hadde det vært kjekt med litt nye oppskrifter og litt inspirasjon:)

  SvarSlett
 4. Super premie!
  Mannen min sier jeg har nok garn til å isolere opp igjen hele huset, så hadde vært supert å vunnet boka, så jeg kanskje kunne bruke opp noe av alt jeg har liggende!!
  Hvis jeg vinner, kan jeg få en signert utgave, eller...??
  Klem fra Mona :-)

  SvarSlett
 5. Så kjekt! Krysser fingrene for at jeg vinner:). Har snart vært sykmeldt et år pga skuldre og nakketrøbbel, og startet å strikke igjen i forgårs- for første gang på et år. Er endelig på bedringens vei. Hadde vært kjekt å ha denne boka som inspirasjon og motivasjon når jeg nå forhåpentligvis kn starte å kose meg med håndarbeide igjen:).

  SvarSlett
 6. Jeg vil haaaa :-D trenger å lære meg strikking bedre, og hva heller enn ei fin bok med spennende oppskrifter! Krysser fingrene for vinnerlykke ikveld!

  SvarSlett
 7. Å ja! Denne har jo jeg veldig lyst på!Er helt sikker på at det er mye kjempefint i den, for jeg liker veldig godt stilen din. Har fulgt deg lenge på bloggen:) Særlig fikk jeg lyst til å se nærmere på kjolene og skjørtene det står om på utsiden...
  Dessuten har jeg bursdag den 22. april..hint hint...;)

  SvarSlett
 8. Fordi jeg fortjener det;-)
  Har ikke noen flere argumenter.
  Sier som de andre, signert bør den være.

  Mvh astrid.d@gmail.com

  SvarSlett
 9. Jeg vil gjerne vinne denne boken fordi jeg elsker håndarbeid! :-D

  SvarSlett
 10. Eg vil gjerne vinne strikkeboka slik eg har noko å glede meg til når eg er ferdig med bacheloroppgåva mi!! Er i siste innspurt på oppgåva no og har ikkje tid til anna. Gler meg til eg har levert og kan gjere kjekke ting som handarbeid igjen! Då hadde det vore kjekt med ei ny bok og fornya inspirasjon!!

  SvarSlett
 11. Åh, denne har jeg skikkelig lyst på - ser kjempefin ut! Jeg bør vinne denne fordi jeg har forelska meg i den turkis-stripete tunikaen på forsiden...Har dessuten alt for mye garn liggende som bare lengter etter å bli til fine ting:)

  SvarSlett
 12. Hei,jeg strikker mye og har nettopp hatt bursdag.Strikkeboka kunne vært en forsinket 40 års gave.
  Forresten er det en koselig blogg du har som jeg er innom med jevne mellomrom.
  Ha en fin dag,hilsen Vigdis (viva301@hotmail.com)

  SvarSlett
 13. Har veldig lyst på denne.
  Hvorfor? Fordi jeg har veldig lyst på litt ny inspirasjon :)

  SvarSlett
 14. Å, denne skulle jeg gjerne ha vunnet :) Strikker massemasse og er alltid på utkikk etter inspirasjon og fine mønster til store og små. Krysser fingre og strikkepinner! Mvh Siv

  SvarSlett
 15. Jeg elsker å være kreativ, men er ikke så god på å følge oppskrifter. Det blir litt mye improvisasjon og freestyle. Derfor hadde det vært gull å vinne denne boken!

  SvarSlett
 16. Jeg vil vældigt gerne vinde, fordi jeg har en rigtig god veninde, som ville elske bogen! Hun er enormt god til at strikke og har begavet mig med flere højtelskede strikkerier, som jeg bruger jævnligt. Jeg ville gerne forære hende noget til gengæld - og jeg er ret overbevist om, at hun aldrig har haft fingre i en norsk strikkebog. Hjælp mig med at sprede kendskabet til Allers' strikkebog til Danmark. :)

  SvarSlett
 17. Flinke Ida!!
  Jeg vil gjerne vinne boken for å hi den til en veninne.
  Etter at fingrene mine streiket får jeg desverre ike lengre strikket selv, men Suzanne strikker luer, votter, ullbukser, sokker og ellers det meste. Hadde vært hyggelig å gi noe tilbake!

  SvarSlett
 18. Denne skulle jeg gjerne hatt - bare fordi du har laget den (og fordi jeg liker å strikke)!
  Jeg har fulgt bloggen din lenge, og det har vært morsomt å se utviklingen din. Nå har du altså laget bok. Gratulerer :)

  SvarSlett
 19. Er begyndt at følge din blog og elsker dit kreative univers. Ved ikke om man kan komme i betragtning til at vinde din strikke bog når man kommer fra Danmark. Men jeg prøver.
  Hilsen fra Lina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lina! Sender du meg adressen din, så får du bok! :)

   Slett
 20. Er jeg for sen?? er uka omme?? uff, prøver meg allikevel. Strikkebøker leses omtrent på sengekanten; inspirasjon, glede, moro... Jeg liker rett og slett lektyren.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)