fredag 15. mars 2013

Strikkeboost

Strikkeboken jeg lagde for Allers er ute i dagligvarebutikker og kiosker over hele landet nå. Gøy!Nå har jeg endelig lært meg å legge opp masker helt riktig også, etter å ha slått opp på strikkeskolen i min egen bok. Feels good. :P


Jeg er jo en elsker av alt mulig kunst og håndarbeid, men med mest erfaring innen søm. Jeg har aldri vært noen stor strikker, men strikket litt småtteri med lange og ujevne mellomrom (i dobbel betydning). Garn og pinner har alltid vært tilgjengelig i stua, så muligheten har vært der, og nå har interessen fått seg en skikkelig boost også.


Da jeg oppdaget kjempegarn og kjempestrikkepinner som jeg blogget om for litt siden, bare måtte jeg kjøpe det og gå løs på noen store prosjekter med det - men det prosjektet får dere ikke se resultatet av før om en god stund, for det er litt ekstra spennende omstendigheter rundt det. ;)


Etter arbeidet med strikkeboken tror jeg jammen meg jeg skal finne frem mindre pinner også. Ikke kjempesmå, men jeg tenkte å prøve meg på denne, og strikke den lang som en kjole (siden jeg omtrent ikke bruker annet enn kjoler):


Jeg er så smått i gang med ennå en strikkebok for Allers og Aller Forlag også nå, med barneplagg denne gangen. Letingen etter de søteste og fineste og morsomste små barneplaggene i størrelse 0-5 år er i gang. Om det er noen som har tips om noen ekstra fantastiske små plagg jeg bør prøve å få med i boken, er det bare å si fra. :)


Og til slutt; er det noen som har lyst til å vinne strikkeboken som er ute nå? Klikk dere inn på Eplabloggen, og legg igjen en kommentar på dette innlegget: http://epla.no/blogg/2013/ukens-eplagave23 - vi deler ut fem strikkebøker!

1 kommentar:

  1. Så flink du er! Ser ut som ei veldig fin bok :) Den lyt eg kike i!

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)