tirsdag 18. desember 2012

Ull og skinn!

Nå har jeg fått meg en herlig og ny iPhone 5 - og med den kom også ideen om en stilig måte å kombinere stoff og skinn! Jeg har jo litt skinndilla for tiden, men glemmer ikke syingen fordet. Resultatet ble et tøft lite etui i ull og skinn, og med "IDA" preget inn i skinnet på lukkemekanismen. Jeg ble veldig fornøyd med etuiet, og har lagt det ut på Epla også, som et spesialbestillingsprodukt der man kan få sitt eget navn på. Klikk her for å komme til etuiet på Epla!
Og så et lite OBS OBS til slutt! Produkter jeg selger på bestilling, med innpreget navn, kan ikke byttes. For øvrig gjelder egentlig ikke reglene om bytterett ved fjernsalg når selger er en privatperson og ikke et firma ("§ 1. Virkeområde. Loven gjelder ved salg av varer og tjenester til forbrukere, når selgeren eller tjenesteyteren opptrer i næringsvirksomhet og avtalen inngås ved fjernsalg eller salg utenfor fast utsalgssted" - og jeg driver ikke næringsvirksomhet). Jeg driver Eplabutikken Sting & Ting som en privat hobbyvirksomhet, og kunder kan derfor ikke kreve å få byttet produkter hos meg. Imidlertid kommer jeg alltid til å være grei og bytte produkter som IKKE er sydd på bestilling - det kan jeg jo legge ut i butikken igjen. :) Produkter som er sydd på bestilling og spesiallaget, tas derimot ikke i retur. Jeg har ansett det som en selvfølge at det som er spesialbestilt med navn ikke kan byttes, og ble derfor overrasket i dag av å få mail fra en kunde som angret kjøpet av armbånd med navn, og ville bytte det. Derfor føler jeg for å presisere dette her på bloggen. Det er da bare rett og rimelig at slikt ikke tas i retur, er det ikke? :)

9 kommentarer:

 1. Det er en selvfølge, så klart! Jeg ville også blitt en smule forundret, for å si det mildt.
  Kjempefint mobiletui, forresten!:o)

  SvarSlett
 2. Flott etui, og jeg synes ikke man skal kunne forvente å få byttet et bestilt navnebånd. Er ellers litt spent på hvordan det går med deg og kosten etter du fikk sjekket hva du tålte og ikke. Du hadde jo et innlegg om det for en stund siden. Hadde vært interessant om du skrev om du har merket noen forbedring.
  Fin adventstid til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff, ja, den intoleransetesten har jeg ikke vært så flink til å følge opp. I begynnelsen var jeg mye flinkere, med så skled det ut litt, og nå er det sånn "prøve å ikke spise såå mye av sånne ting jeg ikke skulle ha". Men det er jo også litt demotiverende at man ikke kan merke noen effekt av slik umiddelbart.. Men jeg har ikke gitt opp, altså! :p Sier fra om jeg har noe nytt å melde.

   Slett
 3. Åh, superfint! :)

  Og ja, det er en selvfølge at spesialbestillinger ikke byttes!

  SvarSlett
 4. det var kjempe stilig, og nei...det er så klart IKKE riktig at slike spesialbestillinger kan byttes. Spesielt ikke de med navn på....

  -Anne Marit

  SvarSlett
 5. Ull og skinn - killer combo! Veldig tøft. Og fiskebeinsvevd er det finaste ullstoffet av dei alle. Eg har så smått begynt å sy litt vesker av ullstoffer kombinert med andre stoffer, og har lyst til å prøve meg med lærreimer på dei også. Kanskje utpå nyåret?

  SvarSlett
  Svar
  1. Oooh, de blåbærveskene gleder jeg meg til å se!

   Slett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)