søndag 30. september 2012

Trenger søt hammer

Det går jo ikke an å hamre så søte ting med en så barsk og stor og tøff hammer!?


Jeg føler jeg trenger en bitteliten og rosa en, gjerne med blomster. Men jeg finner ingen, hverken på det store internettet eller i verktøybutikker. Jeg har sett en jeg liker på Tilbords (her), men den har verktøysett inni skaftet, og det vil jeg ikke ha. Noen som har tips til meg? :)

11 kommentarer:

 1. Har du prøvd leketøysbutikker?
  Jeg kødder ikke :) Sprell eller Riktige leker?

  Eller nettbutikker med leker.
  Populært med Treleker nå, og kan jo du kommer over noe der...

  Lykke til!
  Siw

  SvarSlett
 2. http://www.littlepinktools.com/ Her har de masse fine verktøy for oss jenter ;) :D

  SvarSlett
 3. Hvis du søker på hammer og velger underategorien "housewares" på Etsy, kan du finne mye fint :) http://www.etsy.com/listing/62102908/small-hand-painted-wood-handle-claw?ref=v1_other_2

  SvarSlett
 4. Eg har ein liten hammar som eg fekk av far min då eg var barn. Riktignok ikkje blomstrete, berre veldig liten (type barnestørrelse) og veldig søt! Dessuten er den ganske god, på grunn av størrelsen har du full kontroll - den er uovertruffen til å slå småspiker i veggen med. Trur som Siv seier du kan få kjøpt sånne på velassorterte leikebutikkar.

  SvarSlett
 5. Jeg anbefaler ei tang til trykknapper. 169,- ellernoe, og med verktøy til å feste alle Prym-greiene. Hilsen hu som har festet 3500 trykknapper ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det virker jo faktisk mye greiere! :) (Men nå har jeg ingen unnskyldning til å kjøpe en kjempesøt hammer.. æsj)

   Slett
 6. ting.no har også liten rosa hammer med blomster på :)

  SvarSlett
 7. Her i byen (Trondheim) har jeg sett at bl.a Tilbords har slike små hammere med blomster og slikt faktisk. :) Jeg anbefaler også tang til trykknappene. Da slipper du å vekke hele huset mens du holder på også. Man kan ha _både_ søt hammer og en tang. ;)

  SvarSlett
 8. Sjekk Multicom.no. Utrolig velutstyrt ROSA verktøykasse, med veldig, veldig mye NYTTIG og ROSA innhold! Egentlig en kasse man ikke kan klare seg uten!! ;o) kr 299,

  SvarSlett
 9. På Sparkjøp har de et helt verktøysett i skikkelig sukkertøy-rosa :-)

  SvarSlett
 10. verktøysettet er ikke til bry...Det ligger jo inni hammeren, og er faktisk ganske praktisk til tider. Jeg har en slik og den er flittig i bruk.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)