torsdag 26. juni 2014

Baby i magen og behov for nye kjoler

Spennende ting på gang, med mage som vokser for hver dag! :)


Jeg trodde i utgangspunktet jeg hadde mange egnede kjoler for større mage, men der tok jeg feil. Første utfordring var brystomkretsen, som med ett ble en del større, så kjolene ble for trange. Der røk en del av kjolene mine. Neste utfordring jeg støtte på, var at når magen vokste og jeg måtte dra livet over magen, gjorde den hevede kjolen i kombinasjon med mage som også løftet på kjolen, at mange av kjolene plutselig er alt for korte til meg. Så der røk enda mer av garderoben min.

En fin redning er behagelige jerseykjoler, som er litt lengre enn de jeg vanligvis har brukt. Indiska har mange fine kjoler av det slaget, og som vil fortsette å passe når jeg ikke lenger har stor mage. Men jeg har også tatt symaskinen fatt, og sydd noen nye kjoler med høyere liv og lengre stakk. Robotkjolen på bildet over er et godt eksempel. Og den er i tillegg i jerseystoff - herlig! Det var mannen som valgte ut robotstoffet da vi var på Stoff & Stil sammen, og jeg må innrømme jeg først var veldig skeptisk. En ting var at det var hvitt, en annen ting var robotene. Og så er det vel egentlig et barnestoff.. Men jeg syns den ble kjempekul. Og det er gøy å bli presset litt ut av komfortsonen sin iblant. :)

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med baby på vei :) Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Herlig kjole. Gøy at du strekker deg utenfor komfortsonen. Ekstra "cred" for at du gjør det mens du er gravid! Gratulerer med baby i magen. Håper formen er god og at kreativiteten ikke trenger å lide for mage og bebis. :)

  SvarSlett
 3. Takk, dere! :)
  Nei, satser på at dette bare booster kreativiteten, Anna! Jeg har i alle fall en helt masse babyting i hodet som jeg har lyst til å sy. :D

  SvarSlett
 4. Åååååh, så koselig ♥ Gratulerer så mye! :D

  SvarSlett
 5. Gratulerar så mykje!! Så fin du er med magen! :D Og kjolen var superfin, diggar mønsteret! :) Og det er jo artig med litt barnemønster, eg skulle ynskje at det gjekk an å få tak i meir vaksenkle med slikt! Syns det er kjekt å vera litt fargerik og barnslig innimellom (eller ofte!) :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)