mandag 11. februar 2013

Slipp pinnene løs og STRIKK!

Hurra! Strikkeboken jeg har laget for Allers er omsider helt ferdig og sendt til trykk!


Da jeg fikk forespørsel fra Aller forlag om å være prosjektleder for den neste strikkeboken til Allers, gikk jeg løs på oppgaven helt på lykke og fromme. Jeg har gjort en hel masse greier jeg ikke har visst noenting om, og som jeg trodde jeg aldri skulle gjøre - og det har vært kjempegøy!

Jeg har hatt frie tøyler når det gjelder utvalg av innholdet - og i tillegg til et utvalg av ting fra garnleverandører som jeg mener er kjempefine plagg, har jeg lett rundt på Epla. Derfra har jeg fått med meg 10 forskjellige strikkedamer som har bidratt med til sammen 16 oppskrifter som er helt nye og unike og spesiallaget for boken. Kjempegøy å trekke frem helt nye og uerfarne designere til en slik bok! Alt er korrekturlest av drevne oppskriftskorrekturlesere, så selv om oppskriftene i utgangspunktet er skrevet av mange forskjellige, er de skrevet om slik at rammene er de samme, og lette og lese. Alle plaggene med nytt design har jeg fått tilsendt og organisert fotografering av, med fotograf Anne Helene Gjelstad, stylist Corinne Skau og modell Ellen Balke Hveem - og på barneplaggene har jeg fått med meg Maja. :)

Boken er inndelt i kapitlene "Kjoler og skjørt", "Jakker", "Lange jakker", "Gensere" og "Tilbehør". I tillegg til alle de flotte dameplaggene som passer inn under disse kategoriene, er det noen matchende plagg til både barn og herre. Det er også noen sider med strikkeskole og hekleskole for nybegynnere, og mange gode tips om garn og forslag til personlig vri.

Jeg håper og tror strikkere kan kose seg veldig med denne boken. Kommer i kiosker og dagligvarebutikker 11. mars!

3 kommentarer:

 1. Høres kjempespennende ut å være med på. Blir nok artig å se boka i handelen! :o)

  SvarSlett
 2. Så flott! :) Gratulerer så mykje :) Kan tenkje meg at mange strikkeglade vert ekstra glade no :)

  SvarSlett
 3. Spennende!
  Men å måtte vente en hel måned tl da...
  Joda, skal klare det!! Noe å glede seg til!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)