Nå har jeg prøvd å lage vegetarravioli fra scratch, uten heeelt å få det til.. Jeg fant oppskriften på bloggen til Underbaraclara, og må innrømme hennes ble en del lekrere enn mine. Men de funket, og neste gang blir det nok perfekt!
Fyllet lagde jeg av spinat, grovhakkede tomater, fetaost og hvitløk:
Pastaen lagde jeg av 2 1/2 dl hvetemel, 2 1/2 dl durummel, 3 egg, 2 msk olje, 2 msk vann og 1/2 ts salt. Sett deigen i kjøpeskapet i to timer, før du kjevler den til to like deler:
Så kommer jeg til her det begynner å feile.. Jeg så fort at jeg hadde laget alt for mye fyll i forhold til pasta, og brukte derfor maaaasse fyll per bit, og plasserte det alt for tett.
Fyllet rant litt ut på sidene, og gjorde det umulig å lukke igjen omtrent halvparten av raviolibitene. Den andre halvparten ble veldig klønete lappet sammen..
Bitene fikk tørke i ca 15 minutter, før jeg kokte dem mye lenger enn det stod. Ideelt sett skal de visst være såpass små at det holder å koke dem i 3-6 minutter. Ikke mine, nei...
Det så godt ut iallefall! Helt hjemmelaget ravioli er egentlig ikke så lett som man skal ha det til, selv om det er veldig godt :)
SvarSlettOlá muito prazer!!
SvarSlettAmei seu blog!!Beijos.
Marcia.
Det ser ihvertfall godt ut :) Nå fikk jeg lyst til å prøve også :)
SvarSlettHa en flott tirsdag :)