tag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post395020803940514777..comments2023-10-31T10:10:03.985+01:00Comments on Ida Victoria: Spis opp maten din!Ida Victoriahttp://www.blogger.com/profile/00739734439740077966noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-9195620553333029812011-09-26T19:32:05.496+02:002011-09-26T19:32:05.496+02:00Tusen takk for påminneren:-) Den trengte jeg virke...Tusen takk for påminneren:-) Den trengte jeg virkelig. Alt for lett å kaste rester som har stått litt for lenge. Restene har jeg fordi jeg bare rasket med meg noe halvfabrikata etter jobb. Dette igjen fordi jeg ikke tok meg 5-10 min dagen før til å planlegge å bare spise restene fra sist dag. Du er flink du!!DuodjiShttps://www.blogger.com/profile/02812601752102158615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-19005809104951883762011-09-26T17:36:26.976+02:002011-09-26T17:36:26.976+02:00Bra innlegg! :-)Bra innlegg! :-)Idahttp://idaholm.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-92186429880768272822011-09-26T16:52:18.930+02:002011-09-26T16:52:18.930+02:00helt helt enig. jeg forstår det kan være vanskelig...helt helt enig. jeg forstår det kan være vanskelig for en stor familie å alltid spise opp alt som er i kjøleskapet, men hvis en bor alene syns jeg nesten ikke en har noen unnskyldning.<br /><br />dessuten vil en merke hvor mye mindre penger enn bruker på mat ved å lage store porsjoner og fryse ned. hvis jeg tenker meg litt om når jeg er i butikken, klarer jeg fint å bruke kun 300 kr i uka på mat, uten at det består av nudler og suppeposer. :) med mye basisvarer i skapet og fiskefileter i fryseren, trenger jeg jo bare grønnsaker og pålegg, pluss supplering av tørrvarene.miriamnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-18318986929099909402011-09-26T15:44:06.182+02:002011-09-26T15:44:06.182+02:00Som om jeg skulle ha sagt det selv!Som om jeg skulle ha sagt det selv!Christinanoreply@blogger.com