tag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post3342675838136604830..comments2023-10-31T10:10:03.985+01:00Comments on Ida Victoria: KjøttkakerIda Victoriahttp://www.blogger.com/profile/00739734439740077966noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-32188729050575084022012-12-28T05:37:42.840+01:002012-12-28T05:37:42.840+01:00Erstatt 50% med medisterfarse samt bland inn en de...Erstatt 50% med medisterfarse samt bland inn en del Jarlsbergost vellagret, i tillegg påse at de kun stekes akkurat event brun kakene og sett de i en form i stek ovnenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-75347948148354842782012-09-11T12:28:51.908+02:002012-09-11T12:28:51.908+02:00Seint svar, men prøv litt revet ingefær i kjøttkak...Seint svar, men prøv litt revet ingefær i kjøttkakene. sabla godt ama;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-88317367142400339262012-01-04T14:30:57.486+01:002012-01-04T14:30:57.486+01:00Oooops! Takk for at du oppdaget det, jeg mener sel...Oooops! Takk for at du oppdaget det, jeg mener selvsagt andre venstre ; D<br /><br />Blir nok veldig bra i en gråsvart versjon og, gleder meg til å se!!God som Grønnhttps://www.blogger.com/profile/00744001746731855413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-343283716934387992012-01-03T10:43:33.751+01:002012-01-03T10:43:33.751+01:00Du mangler jo det ultimate kjøttkakekrydderet: All...Du mangler jo det ultimate kjøttkakekrydderet: Allehånde. Det er det krydderet som gir kjøttkaker den "riktige" smaken, synes jeg. :-) Ellers ser dine veldig gode ut! Vi bruker havregryn, løk, salt, pepper og allehånde i våre. Ikke så mye krydder, mest ren kjøttsmak.<br />Klem fra Kaja/villkatt (som fortsatt ikke får til å kommentere med wordpress-konto og skylder på IE)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-79994632036210148882012-01-02T21:14:35.511+01:002012-01-02T21:14:35.511+01:00Åi, printer ut oppskriften snarest! Mamma bruker b...Åi, printer ut oppskriften snarest! Mamma bruker bløtlagt brød (uten skorpe) i sine kjøttboller. De har parmesan, sitronskall, persille salt og pepper i seg, i tillegg til 3-4 skiver brød bløtlagt i melk. Klem ut all melken før du blander det inn i kjøttblandinga. Blir riktig så godt :)Nalinahttps://www.blogger.com/profile/09459588289493902719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-12999102383758512872012-01-02T21:13:12.945+01:002012-01-02T21:13:12.945+01:00Marinér halvparten av kjøttdeigen (og du bruker se...Marinér halvparten av kjøttdeigen (og du bruker selvsagt karbonadedeig?) i et døgn før du skal lage kjøttkakene. Du kan også bruke små mengder revet parmesan eller biter av ricotta (det gjør jeg når jeg skal ha en italiensk vri).Bent S.https://www.blogger.com/profile/08453309224675554661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-80662798678036201322012-01-02T20:41:18.100+01:002012-01-02T20:41:18.100+01:00Disse hørtes gode ut. Får prøve noe lignende.........Disse hørtes gode ut. Får prøve noe lignende......lind-designhttps://www.blogger.com/profile/18037486818775396268noreply@blogger.com