tag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post1268890064807514049..comments2023-10-31T10:10:03.985+01:00Comments on Ida Victoria: Hjemmelaget smørIda Victoriahttp://www.blogger.com/profile/00739734439740077966noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-19686222218664002962011-12-09T19:21:50.974+01:002011-12-09T19:21:50.974+01:00Supert!! Denne oppskriften er herved postet på min...Supert!! Denne oppskriften er herved postet på min facebook status :)Hannes hjørnehttps://www.blogger.com/profile/17300870738800704870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-3978476510451707202011-12-06T18:39:31.967+01:002011-12-06T18:39:31.967+01:00tusen TUSEN takk for tips!!! Eg har vore heilt for...tusen TUSEN takk for tips!!! Eg har vore heilt fortvila her, for eg er SÅ glad i SKIKKELEG smør og er ikkje interessert i å bruke margarin med transfett og palmeolje og gud veit kva! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07424669195315284220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-64290651793830156382011-12-04T21:06:30.439+01:002011-12-04T21:06:30.439+01:00Toniou: Når smøret har skilt seg fra kjernemelken,...Toniou: Når smøret har skilt seg fra kjernemelken, heller man kjernemelken av, for så å helle litt iskaldt vann i bollen med smør. Da kan man røre litt rundt og så sile av vannet. Dette gjør man i flere omganger til skyllevannet er klart (ikke hvitaktig). Jeg lager smør for hånd (når jeg lager det selv), så jeg skyller smøret rett og slett i en sil dekket med et osteklede under springen.Heidihttp://erkjennelser.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-25694291238807512472011-12-03T20:39:12.171+01:002011-12-03T20:39:12.171+01:00Jeg stod foran kjøleskapene i butikken i dag og ir...Jeg stod foran kjøleskapene i butikken i dag og irriterte meg over at det ikke går ann å oppdrive skikkelig smør. Men hva gjør vel det når du har løsningen :)Marithttps://www.blogger.com/profile/14682688206855086346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-5991546421793553052011-12-03T20:34:21.013+01:002011-12-03T20:34:21.013+01:00Imponerer nok en gang du!!Imponerer nok en gang du!!Monahttps://www.blogger.com/profile/12288260171198304680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-76437730501343995712011-12-03T15:40:59.743+01:002011-12-03T15:40:59.743+01:00Hva menes med å skylle den i kaldt vann til vannet...Hva menes med å skylle den i kaldt vann til vannet blir klart, vannet på selve smøret altså? Blir ikke smøret rart da? Ja, jeg vet ingenting om dette. :Ptoniouhttps://www.blogger.com/profile/12149003376790043147noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-40031256678914231432011-12-03T15:01:26.329+01:002011-12-03T15:01:26.329+01:00Noen ganger er det greit å være melkeallergiker, f...Noen ganger er det greit å være melkeallergiker, for jeg har ikke merket at det er smørkrise en gang):<br /><br />god helg!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-43489064829659793032011-12-03T14:33:50.791+01:002011-12-03T14:33:50.791+01:00I dag fant jeg faktisk smør på butikken, hurra! Me...I dag fant jeg faktisk smør på butikken, hurra! Men veldig lurt å kunne lage selv også :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-11843190777610449602011-12-03T13:33:00.639+01:002011-12-03T13:33:00.639+01:00Hvis det skal være holdbart, vil jeg anbefale å sk...Hvis det skal være holdbart, vil jeg anbefale å skylle smøret med iskaldt vann til vannet blir klart. Om ikke vil smøret gjerne mugne i løpet av noen dager. Kjernemelken er forresten veldig god i brød og supper :)Heidihttp://erkjennelser.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739339161908345441.post-54767170698966868292011-12-03T13:11:00.501+01:002011-12-03T13:11:00.501+01:00Mmmmmm, også ha det på varmt brød. Det beste som f...Mmmmmm, også ha det på varmt brød. Det beste som finnes! <3 God helg!Marenhttps://www.blogger.com/profile/03374167474019299033noreply@blogger.com