lørdag 28. juni 2014

Ekstra praktisk nålepute

Jeg har Myldreblogget om en smart reisenålepute! Klikk på bildet for å se oppskrift og trinn for trinn på Myldrebloggen. :)

http://myldre.com/2014/06/nalepute-pa-farten/

torsdag 26. juni 2014

Baby i magen og behov for nye kjoler

Spennende ting på gang, med mage som vokser for hver dag! :)


Jeg trodde i utgangspunktet jeg hadde mange egnede kjoler for større mage, men der tok jeg feil. Første utfordring var brystomkretsen, som med ett ble en del større, så kjolene ble for trange. Der røk en del av kjolene mine. Neste utfordring jeg støtte på, var at når magen vokste og jeg måtte dra livet over magen, gjorde den hevede kjolen i kombinasjon med mage som også løftet på kjolen, at mange av kjolene plutselig er alt for korte til meg. Så der røk enda mer av garderoben min.

En fin redning er behagelige jerseykjoler, som er litt lengre enn de jeg vanligvis har brukt. Indiska har mange fine kjoler av det slaget, og som vil fortsette å passe når jeg ikke lenger har stor mage. Men jeg har også tatt symaskinen fatt, og sydd noen nye kjoler med høyere liv og lengre stakk. Robotkjolen på bildet over er et godt eksempel. Og den er i tillegg i jerseystoff - herlig! Det var mannen som valgte ut robotstoffet da vi var på Stoff & Stil sammen, og jeg må innrømme jeg først var veldig skeptisk. En ting var at det var hvitt, en annen ting var robotene. Og så er det vel egentlig et barnestoff.. Men jeg syns den ble kjempekul. Og det er gøy å bli presset litt ut av komfortsonen sin iblant. :)