torsdag 30. august 2012

Påfyll!

De siste dagene har Mamma og jeg vært på den årlige turen vår til Kinna i Sverige. Nå er jeg hjemme igjen, med masse påfyll - både i form av nye ideer til ting jeg vil lage, og rent materielt påfyll:


Masse fine stoff, glidelåser, knapper, bånd, kjeeeempetrådsneller til innpakning og slikt, og en liten hest. :)



Utfordringen fremover nå, blir å få tid til alt jeg vil lage..

fredag 24. august 2012

Strikkaveske?

En av godene ved å jobbe i Aller-konsernet: man får smugtitte på boknyheter, som denne strikkeboka fra Aller Forlag som kommer på mandag!


Jeg er egentlig ingen strikker, men lurer på om jeg skal prøve meg på denne veska. Jeg må jo klare å få til å strikke noe fint jeg og? :) Eller kanskje jeg skal prøve meg på en av de tøffe luene i boka i første omgang..

onsdag 22. august 2012

Trådsnellestativ!

Til bursdagen min nå på mandag, hadde mannen snekret trådsnellestativ til meg!!


Det er helt PERFEKT! Masse plass til trådsneller, med 80 runde trepinner som er spisset på tuppen, slik at trådsnellene går lett på plass. Han har tilogmed malt stativet i samme farge som listene mine! Har jeg ikke en fantastisk kjæreste? :)


Det er så deilig å omsider ha ordentlig plass til trådsnellene - fargekodet og oversiktlig.


Sånn ser hele symaskinkroken ut nå:

tirsdag 14. august 2012

Bildekonkurranse!

Jeg elsker å få bilder fra dere som har handlet av meg, av tingene mine i bruk! Nå har jeg veldig lyst til å lage et fint Facebook-album med bilder fra fornøyde kunder - og alle som sender inn blir med i trekningen av gavekort på 500 kr i butikken min!

Det gjør ingenting om du har sendt inn bildene til meg før, om det er Majakjole, ugleputer, toalettmapper eller noe annet, om det er lenge siden du har handlet, eller om du ikke har noe flott kamera - send inn hvilke som helst "Sting & Ting in action"-bilder du har, så blir du med i trekningen! :) (De som har sendt inn til meg før, er ikke automatisk med i trekningen, så send inn på nytt, er dere snille!)

Skjønnheten i Majakjole på bildet over, er Pias gulljente, som hun blogget om etter en photoshoot litt tidligere i år. Trykk her for å komme til Pias blogginnlegg!

Jeg kommer til å legge ut bildene jeg får inn i et album på Facebooksiden min, http://www.facebook.com/stingogting - klikk og lik, og få med deg alt jeg legger ut!

Bilder eller link til blogginnlegg etc. kan sendes til meg på e-post konkurranse@idavictoria.no, eller legg inn link som kommentar på dette innlegget. Konkurransen er åpen ut september - kjør på og send inn! Håper mange blir med! :)

mandag 13. august 2012

Mini-Epladag i samarbeid med IKEA

Lørdagen var laaaang og fin! Tekstileriet til IKEA stod til Eplas disposisjon hele dagen, og vi fikk med oss flere fine Epladamer på å gjøre masse gøy. :)


På bildet under ser dere Epla-vinduet på tekstileriet. Utstillingsvinduet vårt skal være der i hele perioden Tekstileriet er åpent, fra 7. - 21. august. Vi kommer til å rullere litt på utstillingen underveis, siden det har kommet inn maaaasse fine bidrag fra Epladamer med alskens fine ting laget av IKEA-stoffer. :) Og PS, jeg lover å ta noen mye bedre bilder av vinduet etterhvert!



Anita fra zndesign holdt den første workshopen. Hun viste frem og delte mønsteret på fine og praktiske småposer, og alle som deltok på workshopen fikk sydd seg sin egen. :)


Guro fra God som Grønn holdt en av workshopene, der hun viste frem hvordan hun lager de kule "trengerikkeposene" sine. De rommer maaaasse (minst 35 IKEA-kataloger, eller 8 liter melk), og er knalltøffe.


Gunn fra Maganda delte mønsteret sitt og viste frem hvordan hun syr kjempefine store toalettmapper i sin worshop.


Unni Strand, som har butikken STRAND, holdt foredraget "Vi leiker ikke butikk, gjør vi vel?". Hun snakket om sine erfaringer med å drive minitrykkeriet STRAND tekstildesign, og kom med tips og forslag til andre Eplaselgere.



Til slutt sa Torunn noen ord, og Siv fra IKEA forklarte litt om hva Tekstileriet dreide seg om, før det var fest, skravling og moro, og jeg la vekk kameraet. :)


Takk for en veldig hyggelig dag, alle som bidro med workshopper og foredrag, og alle som deltok på det ene eller andre. Dere er superfinne mennesker! :)

torsdag 9. august 2012

Mer Sting & Ting + Epla + IKEA

Jeg må bare dele litt mer fra IKEA-festen! Her kan dere se litt mer omtale om IKEA-kjolen til Hanne Sørvaag, og dessuten se et glimt av Siw, som også har på seg kjole jeg har sydd i IKEA-stoff. :)
(Trykk på bildet for å se hele artikkelen.)

tirsdag 7. august 2012

Hanne Sørvaag i Idakjole!

I dag har jeg vært på lanseringsfest for IKEA-katalogen! Det har også nydelige Hanne Sørvaag - i kjole designet og sydd av meg, i IKEA-stoff. Veldig veldig moro. :)


Bildet er lånt fra IKEA-bloggen. Flere bilder kan dessuten ses både på VG, side2 og KK.

mandag 6. august 2012

Damekjoler!

Fire damekjoler er nå ute for salg i butikken min - alle kan fås både i str. S og M. :) Trykk på bildet for å komme til kjolene på Epla.


Sting & Ting på Facebook!

Det var vel jammenmeg på tide? Gå inn og lik Sting & Ting, så blir jeg superglad, og dere kan følge med på en del mer enn det jeg blogger om. :) - http://www.facebook.com/stingogting


søndag 5. august 2012

Finvask, 30-40 grader

For ikke så lenge siden stønnet jeg tungt hver gang klær skulle vaskes på finvask, 30-40 grader. Ull og silke var noe herk syns jeg, med det teite spesialprogrammet sitt. Så var det det å samle opp nok til en hel sånn tullevask.. Men etterhvert begynte jeg å innse hvor mye av det jeg vasker som igrunn kunne ha godt av litt mer skånsom vask - og som ærlig talt ikke blir så skittent at jeg føler det behøver mer enn en kort omgang i maskina på 40 grader. Nå vasker jeg stort sett alt av kjoler og skjørt og BHer på finvask, 40 grader, og jeg elsker det! Så kjapt og greit, og så mye bedre det er for miljøet og tøyet!

Greier jeg å spre min finvaskglede til noen? Håper det. :)

lørdag 4. august 2012

Forberedelser til masse gøy

Hjemme fra ferie, og i full gang med alt mulig rart som skal gjøres. Ikke minst er det en del forberedelser som skal til før resultatene av Epla/IKEA-samarbeidet skal presenteres. Mini-Epladagen neste lørdag kommer til å bli veldig veldig gøy, så jeg anbefaler de som vil å melde seg på så fort som mulig - vi har ikke plass til så veldig mange! Klikk her for å lese mer om det på Eplabloggen.

Og i forbindelse med IKEAs kataloglansering, er det et spesielt spennende prosjekt på sybordet mitt i dag. Liten sniktitt nå, og mer om det senere! :)